Grycksbo byaråd

Det finns massor av bybor med åsikter, idéer, visioner och förmågor och det finns ett helt gäng föreningar för den som på något sätt vill engagera sig. Det tycker vi i byarådet är fantastiskt! Själva försöker vi bland annat se till byns utveckling i ett bredare perspektiv och agerar ofta länk mellan byns intressen och kommunpolitiken. På Falu kommuns hemsida kan du läsa mer om Kommunbygderådet och Landsbygdsrådet, där Grycksbo är representerat via byarådet.

Sedan 2021 drivs en del av byarådets frågor genom fem stycken arbetsgrupper. Tanken är att grupperna ska göra det enklare för bybor att på ett kravlöst sätt kunna engegera sig i sina hjärtefrågor, utan att behöva gå med i en förening. Helt enkelt sänka tröskeln för att fler ska våga bidra med sin tid och kompetens.

Vi värnar också om de högtider och traditioner som vanligtvis genomförs under året. Vi vill helt enkelt att Grycksbo ska vara en trevlig plats att bo på, både nu och i framtiden!

För att kontakta oss i styrelsen, skicka ett mail till info@grycksbo.se. Observera att alla styrelsemedlemmar har tillgång till denna adress!

”Engagerade Grycksbobor som tillsammans skapar en ökad tillväxt och ett attraktivt och välkomnande Grycksbo.”

Vision för Grycksbo byaråd

Styrelsen

Ordförande

Jocke Nordlund
070-668 61 35

Sekreterare

Jonas Wiklund
070-646 48 76

Kassör

Erika Ängsås
070-334 77 91

Ledamot

Håkan Boström

Ledamot

Karin Ålund
070-481 41 35

Ledamot

Lennart Ols

Ledamot

Berit ”Bibbi” Notes

Suppleant

Christer Åberg
070-572 37 35

Suppleant

Leif Wickström

Dokument